Enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde applicaties.Jaarplanner werkverdeling

In deze applicatie worden de lessen en taken van het docententeam verdeeld. Vanuit de applicatie is zichtbaar wie, wanneer, welke les heeft aan een lesgroep en hoeveel uren daaraan besteed zijn(compartiment 1).
Ook wie, wanneer, welke taken heeft en hoeveel uren daaraan zijn besteed. (compartiment 2)

Het totaal overzicht geeft inzicht in de belasting per docent, per compartiment.
Dit geeft een transparant inzicht in de juiste verdeling van de uren.

Jaarplanner
Examen beoordeling

Bij examencontrole moeten vaak dezelfde formulieren voorzien worden van dezelfde student gegevens, met behulp van deze applicatie, hoeven de gegevens maar eenmalig ingevuld te worden en word het aantal dubbelle handelingen per beoordeling vereenvoudigd en verminderd.

De applicatie berekend de eindscore, geeft resltaten overzichten per klas en per kandidaat. De resultaten kunnen als rekenblad geƫxporteerd worden.

Examens
Roosterhulp

De applicatie is gemaakt voor een afdeling die graag hun eigen roosters wilden maken. Dit omdat de algehele roostermodule niet geschikt was voor student gebonden roosters

roosteraid
Taaltraining

Polyglot, was een fun actie. Deze applicatie is hoofdzakelijk gemaakt met ChatGPT. Het thema en de code is voornamelijk gemaakt door ChatGPT. In deze applicatie kan met behulp van diverse oefeningen, de woordenschat van een of meerdere talen worden getraind.

polyglot